Verzending

verzendkosten
De verzendkosten bedragen €3,50 voor verzendingen binnen Nederland en 7,50 euro voor verzendingen naar Belgie. Vanaf besteding van 75 euro of meer zijn de verzendkosten voor rekening van Billy & Lilly. Dit geldt alleen voor verzending binnen Nederland. Voor Belgie geldt gratis verzenden vanaf een order bedrag van €150.

Levertijd
Billy & Lilly doen hun uiterste best om op werkdagen bestellingen binnen 24 uur nadat de betaling is ontvangen te verzenden. Bestelling geplaatst voor 2 uur 's middags worden in de regel dezelfde dag verzonden. Mocht de bestelling urgent zijn laat dat dan weten bij de opmerkingen, dan proberen we deze met prioriteit te behandelen.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Je bestelling wordt middels PostNL verzonden in een plastic verzendzak. Indien mogelijk wordt het verzonden als brievenbus post. Bij bestellen van meerdere items kan het zijn dat het als pakketje verzonden wordt welke op het verzendadres door PostNL zal worden aangeboden. De pakketjes worden zonder handtekening verzonden. Mocht je niet thuis zijn op het moment van aanbieden dan wordt het pakket bij de buren aangeboden.

CO2-Neutraal
In samenwerking met onze partner PostNL worden al onze pakketten CO2 neutraal verzonden.