**** LAATSTE NIEUWS ****

Het laatste weekend van oktober gaan we verhuizen met ons magazijn. Na weken voorbereiding is dit een spannende stap! Door de verhuizing zullen bestellingen die op vrijdag 26-okt of dit weekend worden geplaatst vanaf dinsdag of woensdag verzonden worden. Omdat we het vervelend vinden dat jullie iets langer op de toffe kleertjes moeten wachten, ontvang je met code 'succesmetverhuizen' 10% korting op alles. Deze code is geldig tot maandag 29-okt.

 

***********************

WE GAAN VERHUIZEN!

Afgelopen 5 jaar hebben we met heel veel plezier in ons kantoor in Groenekan gezeten. We kwamen daar met een paar rekken kleding en wat dozen. Inmiddels barst het magazijn uit zijn voegen, passen de dozen met nieuwe collectie er allemaal niet meer in en zitten we op kantoor bijna bij elkaar op schoot. Tijd voor een 'grote mensen' kantoor, waar we de ruimte hebben om verder te groeien en waar ons enthousiaste team van medewerkers heerlijk kan werken aan mooie nieuwe collecties en vanwaar we jullie bestellingen kunnen versturen.

We gaan verhuizen naar Bilthoven!

Aankomende weken zijn we druk met verbouwen, klussen, schilderen en inrichten. We zullen fotootjes plaatsen van dit proces! 

aug: We hebben de sleutels! /  Jacqueline en Sarah op de vide!

 

aug: Nu nog leeg, maar straks het magazijn  /  Ook onze jongens vinden de nieuwe ruimte heel tof!

 

sept: Vloer gepoetst / magazijn stellingen bijkopen

  

sept: Entree verbouwen

 

okt: entree klaar. lekker handig voor de zaagmachine. wand plaatsen voor magazijn

  

okt: magazijn uitgetekend en begonnen met stelling kasten op te zetten, voorraad langzaam in dozen pakken

Sinds ik begon met Billy & Lilly droom ik van een hangstoel!

En deze gaat er ook echt komen! Druk bezig met stylen van de ruimte.