Over Billy en Lilly

’ Er was eens…….. Een klein jongetje, hij heette Billy. Zijn beste vriendinnetje, dat was Lilly. Samen………’’’ We kunnen er best een leuk verhaal van maken maar Billy & Lilly als echte kindjes bestaan eigenlijk niet echt. Het paradijs van Billy & Lilly bestaat natuurlijk wel echt. Dat is die fantasiewereld zoals de kleintjes hem graag zien. Een wereld zonder zorgen, vol prinsen en prinsesjes, waar alles meezit en waar natuurlijk alles mag.

Het concept van Billy & Lilly als kledingmerk sluit aan bij deze paradijselijke wereld. Als jonge wereldburger hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken over hoe je eruitziet. Jij bent altijd een frisse en vrolijke verschijning. En dat het heerlijk draagt is 1 ding dat zeker is!

Anita Elbers is de drijvende kracht achter het merk Billy & Lilly. In 2007 begon het allemaal met schetsen en ideeen en begin 2008 was de eerste collectie verkrijgbaar. Met de ambitie om een fris en vrolijk, maar vooral kwalitatief goed en betaalbaar kinderkledinglabel op te starten is het vanaf dat moment snel gegaan. Billy & Lilly is exclusief verkrijgbaar via de eigen webshop www.billy-lilly.nl. Hierdoor kan de visie van Billy & Lilly worden nagestreefd en dat is goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Inmiddels hebben al veel tevreden klanten de weg naar ons gevonden!

De Billy & Lilly collectie verschijnt 2 x per jaar en verkrijgbaar in de maten 50/56 tot en met 146/152. Dus kindjes tot een jaar of 10 kunnen heerlijk van de kleding genieten. We zien jullie graag in de webshop www.billy-lilly.nl.  

Vrolijke groet,
Billy & Lilly