We zoeken modelletjes (122/128) voor volgende week!


We zijn zo ontzettend enthousiast!!

Voor de nieuwe winter collectie gaan we volgende week een professionele photoshoot in en bij een boomhut in Bloemendaal doen! We hebben er ontzettend veel zin in!

We zoeken alleen nog 2 extra modelletjes in maat 122/128 die de kleding willen showen. Is jouw zoon of dochter een vrolijk en enthousiast kind, die graag lacht! Geef hem of haar dan op.

We ontvangen dan graag een email met de volgende gegevens:
- 2 recente foto's
- kleding en schoenmaat van je kind
- lengte en leeftijd van je kind
- We fotograferen op dinsdag 10-7-2018 van 13.00 - 20.00 uur. We horen graag wanneer jullie kunnen (minimale beschikbaarheid is 4 uur aaneengesloten)
- adres en telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken.
- Als ouder geef je toestemming dat de foto's gebruikt zullen worden voor on- en offline reclame doeleinden van Billy & Lilly.
- Je ontvangt geen onkosten vergoeding, wel een kadobon voor Billy & Lilly, mooie digitale foto's van je kind en een onvergetelijke ervaring!

Word jouw kind ons Billy & Lilly model?

We laten voor zondag ochtend weten of je kindje mee kan doen! Alleen degene die uitgenodigd worden krijgen bericht. Door de vele inschrijvingen is het helaas niet mogelijk iedereen een antwoord te sturen.

Voor vragen kan je contact met ons opnemen via info@billy-lilly.nl. Wil je het resultaat van de vorige fotoshoot zien, kijk dan snel in de webshop.

Wie weet tot morgen!

Groetjes,

Team Billy & Lilly