Vandaag live kinderkleding shoppen bij www.billy-lilly.nl!

Jaaaa, vandaag van 11 tot 14.00 uur kan er weer live kinderkleding geshopt worden (maat 50 tot 164).we hebben zomer collectie, winter collectie en samples tegen hele lage prijzen. Kortingen tot 70%! 

Het is vrije inloop en kinderen zijn welkom. Wel vragen we je de Corona regels in acht te houden. We volgen de RIVM richtlijnen zoals 1,5 meter afstand, maximaal aantal mensen binnen en extra mogelijkheden voor desinfectie. Mochten het te druk worden dan zullen wij je vragen even te wachten. 

De data voor live shoppen zijn:

  • zondag 4-okt    :  11.00 - 14.00 uur: vrije inloop, kinderen welkom!
  • Billy & Lilly, Rembrandtlaan 4B, Bilthoven

Er gelden weer hele toffe kortingen op de huidige zomer en afgelopen winter collectie!

Live Shoppen / Beurzen

Misschien wist je het al wel, maar de kleertjes van Billy & Lilly worden zelf ontworpen en uitsluitend verkocht via onze eigen website www.billy-lilly.nl. Dat maakt het een uniek, bijzonder en betaalbaar product, dat nog niet door iedereen ontdekt is ;-) Vrolijke kindjes in Billy en Lilly!

Op de website proberen we zoveel mogelijk aan foto's te laten zien en suggesties te geven hoe je de leukste combi's maakt. Lekker makkelijk te bestellen en de volgende dag thuisbezorgd. Maar soms is het ook fijn als je even de hele collectie kan zien, de stoffen te voelen, de kleuren te bekijken of gewoon even te passen. Een aantal keren per jaar toveren onze showroom in Bilthoven (bij Utrecht) om naar een klein winkeltje en kan er dus naar hartelust LIVE geshopt worden. We helpen jullie graag met maken van leuke en verrassende combinaties! En we vinden het superleuk om onze fans te ontmoeten!

Voorlopig zullen er geen beurzen zijn.

Routebeschrijving

Ons adres is:

Billy & Lilly
Rembrandtlaan 4-B
3723 BJ Bilthoven