Live Shoppen / Beurzen

Misschien wist je het al wel, maar de kleertjes van Billy & Lilly worden zelf ontworpen en uitsluitend verkocht via onze eigen website www.billy-lilly.nl. Dat maakt het een uniek, bijzonder en betaalbaar product, dat nog niet door iedereen ontdekt is ;-) Vrolijke kindjes in Billy en Lilly!

Op de website proberen we zoveel mogelijk aan foto's te laten zien en suggesties te geven hoe je de leukste combi's maakt. Lekker makkelijk te bestellen en de volgende dag thuisbezorgd. Maar soms is het ook fijn als je even de hele collectie kan zien, de stoffen te voelen, de kleuren te bekijken of gewoon even te passen. Een aantal keren per jaar toveren onze showroom in Bilthoven (bij Utrecht) om naar een klein winkeltje en kan er dus naar hartelust LIVE geshopt worden. We helpen jullie graag met maken van leuke en verrassende combinaties! En we vinden het superleuk om onze fans te ontmoeten!

Live Shoppen!

Jaaaa! Er kan weer live geshopt worden! Door de versoepeling van de corona maatregelen per 1-juli hoeft er NIET meer gereserveerd te worden en kan je gewoon binnenlopen om te shoppen. Kinderen uiteraard ook welkom! We vragen je wel de 1,5 meter in acht te houden en we hebben extra mogelijkheden voor desinfectie. Mochten we aan het maximaal aantal klanten zitten waardoor we geen 1,5 meter afstand kunnen bewaren, dan zullen we je vragen even te wachten. 

De data voor live shoppen zijn:

  • donderdag avond 9-juli: 19.00 -  21.00 uur
  • vrijdag ochtend 10-juli :   9.00 - 12.00 uur
  • zaterdag 11-juli           : 10.00 - 13.00 uur
  • zondag 12-juli             : 10.00 - 13.00 uur

Er gelden weer hele toffe kortingen op de huidige zomer en afgelopen winter collectie!

Beurzen

Voorlopig zullen er geen beurzen zijn. 

Routebeschrijving

Ons adres is:

Billy & Lilly
Rembrandtlaan 4-B
3723 BJ Bilthoven