Live shoppen XXL - Billy & Lilly bestaat 10 jaar! 

Het begon allemaal met een droom om een eigen baby en kinderkleding merk te beginnen. Met ons collectie boek onder de arm vlogen we naar Turkije op zoek naar een mooi atelier. Na een jaar voorbereiding was in 2008 onze eerste collectie een feit. Toen nog een bescheiden baby collectie, inmiddels is Billy & Lilly gegroeid tot maat 164! Supertrots zijn we! Om dit heuglijke feit te vieren zullen we dit jaar veel leuke acties en verassingen voor jullie petto hebben.

We beginnen met een Live Shopping Event XXL op zaterdag 23-juni van 13.00 uur - 17.00 uur in Groenekan. Een gezellig live shop dag, met muziek, springkussen, hapje en drankje! We hebben SUPERkoopjes, vorige collecties tussen €2,50 en €7,50 en EXTRA korting op de zomer 18 collectie. Het is echt een MEGA sale! Het wordt een leuke dag voor de papa's, mama's en natuurlijk de kinderen! 

Tijdens deze dag kan er naar hartelust geshopt worden op ons kantoor. Alles staat in het teken van OPRUIMING en feestelijke kortingen! Omdat Billy & Lilly alleen online via onze eigen webshop verkrijgbaar is, is dit een unieke en leuke kans om de gehele collectie te zien, voelen én passen. Je ziet de frisse kleuren, voelt de zachte kwaliteit en we helpen je graag met het maken van leuke en verrassende combinaties. Kinderen zijn van harte welkom om te komen passen. Pin aanwezig!

Tijdens deze Live shoppen XXL dag hebben we een spring kussen, kan er geknutseld worden en maken we er een heerlijk feestje van!

Mocht je zaterdag niet kunnen, dan kan je ook een andere keer live shoppen. Dat kan de week erna!

  • Woensdag 27-jun: 9.00 - 12.00 uur en 19.00 - 21.30uur
  • donderdag 28-jun: 19.00 - 21.30 uur
  • vrijdag 29-jun: 9.00 - 14.00 uur

De opzet is dan wel een stuk kleiner, maar zeker net zo gezellig ;-)

Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact met ons opnemen via info@billy-lilly.nl of bellen 030-2451878. We helpen je graag!

Tot dan!
Vrolijke groetjes, het Billy & Lilly team!

 

Route beschrijving

Ons adres is: Groenekanseweg 246-d, 3737 AL, Groenekan.
Met de auto:
Deze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto (gratis parkeren!). Je rijdt over A27 richting Utrecht. Je neemt afslag 30 (De Bilt - Veemarkt). Onder aan de afslag volg je de borden de Bilt (Biltse Rading). Volg deze weg gedurende 2km (verkeerslichten rechtdoor en 1e rotonde rechtdoor) en op de rotonde met de witte Volkswagen Kever in het midden neem je de derde afslag, richting Groenekan! Billy & Lilly bevindt zich na 500 m aan je linkerhand! 

Openbaar vervoer
Onze nieuwe locatie is lastiger bereikbaar met het OV. Vanaf Utrecht CS neem je bus 77, richting Bilthoven. Stap uit bij halte Groenekanseweg. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen. Je loopt 10 meter terug naar de Groenekanseweg en loopt in Westelijke richting richting Groenekan. Je steekt de rotonde met de witte Volkswagen Kever over en volgt de weg (Groenekanseweg).  Billy & Lilly bevindt zich na 500 m aan je linkerhand!