Live shoppen was leuk! 

We organiseren 4x per jaar een leuke shopsale op ons kantoor in Groenekan. In april hebben we een aantal ochtenden en avonden live-shop dagen gehad die geheel in het teken van de nieuwe ZOMER COLLECTIE stonden! Veel klanten zijn langsgeweest om de frisse kleuren te zien, de zachte kwaliteit te voelen en samenhebben we leuke combinaties gemaakt. Er waren ook veel kinderen mee om te kijken, spelen en passen.

De volgende shopdagen worden in juni of juli gepland.

Wil je alle drukte ontlopen en een keertje op je gemak een exclusieve personal shopping avond met een groepje vriendinnen dan kan dat ook. Stuur dan even een mail naar info@billy-lilly.nl voor meer informatie.

Natuurlijk zijn de kleertjes ook 24 uur per dag verkrijgbaar via www.billy-lilly.nl

Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact met ons opnemen via info@billy-lilly.nl of bellen 030-2451878. We helpen je graag!
Tot dan!
Vrolijke groetjes, het Billy & Lilly team!

 

Route beschrijving

Ons adres is: Groenekanseweg 246-d, 3737 AL, Groenekan.
Met de auto:
Deze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto (gratis parkeren!). Je rijdt over A27 richting Utrecht. Je neemt afslag 30 (De Bilt - Veemarkt). Onder aan de afslag volg je de borden de Bilt (Biltse Rading). Volg deze weg gedurende 2km (verkeerslichten rechtdoor en 1e rotonde rechtdoor) en op de rotonde met de witte Volkswagen Kever in het midden neem je de derde afslag, richting Groenekan! Billy & Lilly bevindt zich na 500 m aan je linkerhand! 

Openbaar vervoer
Onze nieuwe locatie is lastiger bereikbaar met het OV. Vanaf Utrecht CS neem je bus 77, richting Bilthoven. Stap uit bij halte Groenekanseweg. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen. Je loopt 10 meter terug naar de Groenekanseweg en loopt in Westelijke richting richting Groenekan. Je steekt de rotonde met de witte Volkswagen Kever over en volgt de weg (Groenekanseweg).  Billy & Lilly bevindt zich na 500 m aan je linkerhand!