Gastenboek

  • Berichten ( 2412 )

Super leuke sweater heidi binnengekregen vandaag. Mijn dochter vind hem erg leuk. Morgen is ze jarig. Dus ze weet al wat ze aan wilt :)

Geplaatst door Kim
06-11-2018

Vandaag sweater heidi binnengekregen. Snelle service. Mijn dochter vind hem erg mooi en wil hem vast aan op haar verjaardag morgen.

Geplaatst door Kim
06-11-2018

Knalroze kniekousen ontvangen. Mijn dochter is er erg blij mee.Zeer goede communicatie en persoonlijke benadering. Toppie!

Geplaatst door Miranda
03-11-2018

Jaaaa! De bestelde jurkjes en leggings in goede orde ontvangen! Helemaal blij mee! Ook de super service toen een besteld artikel toch niet meer op voorraad bleek te zijn. Na telefonisch contact heb ik nu een legging die ik zelf niet had bedacht, maar super past bij de bestelde jurkjes. Dank je wel Anita voor je service! Na alle truien voor mijn zoontje kan ik eindelijk jurkjes kopen! En hoe leuk is het om broer en zus samen te zien in de leuke kleding van Billy en Lilly!

Geplaatst door Sabine
03-11-2018

Wat weer een fantastische service! Zelf een fout gemaakt met bestellen, maar dat werd gelijk opgelost en de kleertjes in de juiste maat verstuurd. Weer een hele blije dochter in huis.

Geplaatst door Nynke
27-10-2018

Je bericht is verzonden. Bedankt!
Bericht plaatsen
Naam:*
Email:*
Bericht:*
  Captcha
  Bericht plaatsen