Gastenboek

  • Berichten ( 2345 )

Groot fan van Billy & Lilly, zowel voor zoon als dochter. Eigentijdse en comfortabele kleding die goed te combineren is. Goede service. Ik wacht nog op de lowpants voor mama's

Geplaatst door Margje
16-06-2017

Super leuke kleertjes, voor de kleintjes ook de dekentjes super, fijne stoffen. Hopelijk komen er snel weer nieuwe dekentjes op voorraad. En hopelijk komt er snel een maat grote bij. De twee oudsten dragen nu de 146/152 dat gaat nog net. Het leuke is ook dat sommige baby stoffen ook bij de grote meiden terug komen, zo kunnen de zussen in hetzelfde gekleed gaan, vindt onze oudste meid toch nog erg leuk.

Geplaatst door Wendy
12-06-2017

Super leuke kleding, hip en fijne stofjes! Zo jammer dat ik voor mijn dochter niks meer kan kopen van Billy en Lilly, hopelijk gaan de maten straks door tot 158/164 en verder!

Geplaatst door Marlies
03-06-2017

Mooie, kwalitatief goede kleding. Wij zijn al jaren enorm tevreden over Billy & Lilly. De klantenservice is snel, adequaat en vriendelijk. Alleen maar complimenten, ga zo door!

Geplaatst door Titia
30-05-2017

Wij zijn erg fan van billy en lilly, snelle levering en goede kwaliteit! En een lief baby mutsje gekregen bij mijn bestelling, zal straks met veel plezier gedragen worden, erg leuk!! bedankt!

Geplaatst door Wietske
28-05-2017

Je bericht is verzonden. Bedankt!
Bericht plaatsen
Naam:*
Email:*
Bericht:*
  Captcha
  Bericht plaatsen