Gastenboek

  • Berichten ( 2393 )

Super geshopt uit de wintercollectie sale! Mooie materialen, leuke jurkjes. Alles was erg mooi verpakt. Zou bíjna zeggen dat ik niet kan wachten op het koude weer!

Geplaatst door Wieteke
13-07-2018

Gisteren kreeg mijn dochter haar super gave jurkje binnen met bijpassende kniekousen. En ondanks de hitte moest onze dame het jurkje vandaag aan MET haar kniekousen. Haha. Hier dus weer een super blij meisje. Bedankt!!

Geplaatst door Linda van Lent
06-07-2018

Geweldig weer!! Wat een snelle top service Vestje besteld maar ik had de verkeerde kleur besteld ,1 telefoontje om te vragen te ruilen en accoord .Verkeerde vestje op de post en binnen 2 dagen de nieuwe in de bus , geweldig dank jullie wel weer xx

Geplaatst door Myranda
22-06-2018

Al een paar jaar fan. Net weer een flinke zak vol kleren besteld. Kan niet wachten om ze weer te bekijken. Mooie zachte kleding, blijft goed en kinderen zijn er ook altijd gek op!

Geplaatst door Olga
18-06-2018

Voor het eerst kennis gemaakt met het merk op de Libelle zomerweek. En meteen verkocht, wat een fijn shirt vandaar nog een besteld op de website. Berichtje van Billy & Lilly: Superleuk om te horen. Een fan erbij!

Geplaatst door Tonny
05-06-2018

Je bericht is verzonden. Bedankt!
Bericht plaatsen
Naam:*
Email:*
Bericht:*
  Captcha
  Bericht plaatsen