Live shoppen XXL - Billy & Lilly bestaat 10 jaar! 

Leuk dat je naar ons Live Shoppen XXL evenement wilt komen!

Het begon allemaal met een droom om een eigen baby en kinderkleding merk te beginnen. Na een jaar voorbereiding was in 2008 onze eerste collectie een feit. Toen nog een bescheiden baby collectie, inmiddels is Billy & Lilly gegroeid tot maat 164! Supertrots zijn we! Om dit heuglijke feit te vieren zullen we dit jaar veel leuke acties en verassingen voor jullie petto hebben. We beginnen met een Live Shopping Event XXL op 23-juni in Groenekan. Een gezellig live shop dag, met muziek, springkussen, hapje en drankje! voor de papa's, mama's en natuurlijk de kinderen! 

Tijdens deze dag kan er naar hartelust geshopt worden op ons kantoor. Alles staat in het teken van OPRUIMING en feestelijke kortingen! Omdat Billy & Lilly alleen online via onze eigen webshop verkrijgbaar is, is dit een unieke en leuke kans om de gehele collectie te zien, voelen én passen. Je ziet de frisse kleuren, voelt de zachte kwaliteit en we helpen je graag met het maken van leuke en verrassende combinaties. Kinderen zijn van harte welkom om te komen passen. 

Tijdens deze Live shoppen XXL dag hebben we een spring kussen, kan er geknutseld worden en maken we er een heerlijk feestje van!

Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact met ons opnemen via info@billy-lilly.nl of bellen 030-2451878. We helpen je graag!

Tot dan!
Vrolijke groetjes, het Billy & Lilly team!